Overslaan en naar de inhoud gaan

Theaterstoelen uit Schouwburg Venray te koop

Geplaatst opvrijdag 10 juni 2016 - 6:30

Een theaterstoel in je eigen woonkamer? Dat kan. De schouwburg in Venray biedt zijn rode theaterstoelen te koop aan via Marktplaats.

Sinds woensdagmiddag staan er 600 theaterstoelen te koop op Marktplaats. Binnen één dag waren er al 250 exemplaren van verkocht.

Schappelijke prijs
De Schouwburg verkoopt alle uit de begin jaren negentig stammende zitjes uit de zaal omdat er ruimte gemaakt moet worden voor de verbouwing en de nieuwe zitjes. "We wisten niet goed hoe we ze in één keer kwijt konden raken", vertelt verbouwingscoördinator Bas Quik. "Daarom hebben we ze voor een schappelijke prijs online gezet."

Ilona Brinkhaus denkt dat er veel animo is vanwege de toegankelijke prijs van 15 euro per stuk. Daarbij speelde ook mee dat het voor bezoekers een mooie manier is om een aandenken aan de 'oude' schouwburg in huis te halen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stekker uit Cultuurhuis in Venray
Melkkoe schouwburg Venray lijdt verlies
Bestuur Schouwburg Venray weer op sterkte
Venray maakt vaart met verbouwing schouwburg
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen