Overslaan en naar de inhoud gaan

Theaterstoelen uit Schouwburg Venray te koop

Geplaatst opvrijdag 10 juni 2016 - 6:30

Een theaterstoel in je eigen woonkamer? Dat kan. De schouwburg in Venray biedt zijn rode theaterstoelen te koop aan via Marktplaats.

Sinds woensdagmiddag staan er 600 theaterstoelen te koop op Marktplaats. Binnen één dag waren er al 250 exemplaren van verkocht.

Schappelijke prijs
De Schouwburg verkoopt alle uit de begin jaren negentig stammende zitjes uit de zaal omdat er ruimte gemaakt moet worden voor de verbouwing en de nieuwe zitjes. "We wisten niet goed hoe we ze in één keer kwijt konden raken", vertelt verbouwingscoördinator Bas Quik. "Daarom hebben we ze voor een schappelijke prijs online gezet."

Ilona Brinkhaus denkt dat er veel animo is vanwege de toegankelijke prijs van 15 euro per stuk. Daarbij speelde ook mee dat het voor bezoekers een mooie manier is om een aandenken aan de 'oude' schouwburg in huis te halen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Stekker uit Cultuurhuis in Venray
Melkkoe schouwburg Venray lijdt verlies
Bestuur Schouwburg Venray weer op sterkte
Venray maakt vaart met verbouwing schouwburg
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen