Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Theater in Venlo omgebouwd tot zitvolleybalveld

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 19:05

Theater De Maaspoort in Venlo is de komende week een locatie voor het wereldkampioenschap zitvolleybal.

De Nederlandse volleybalbond hoopt met de speciale plek op extra veel bezoekers voor het sportevenement. Naast Venlo wordt gespeeld in theaters in Arnhem, Eindhoven en Rotterdam.

Heel speciaal
Volgens bondscoach Hans Mater is De Maaspoort heel speciaal. "Het zal even wennen zijn voor de spelers, maar dan zullen ze merken dat dit een geweldige plek is." Zijn team oefende donderdag in een sporthal in Belfeld tegen Duitsland. Opmerkelijk: hierbij zaten twee spelers tegenover elkaar die normaal gesproken in één team volleyballen.

Even serieus
Loek Hendrix en de Duitse Dominik Albrech spelen namelijk beiden bij Holyoke in Belfeld. Ze vinden het oefenen tegen elkaar bijzonder. "Ik vind het leuk, maar op het veld moeten we serieus zijn", zegt Albrech. "We gaan de oefenpot winnen én worden wereldkampioen", stelt Hendrix met een lach.

Het WK voor mannen begint zondag in Venlo en volgende week zondag is de finale in Den Haag.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen