MECC vrijthof theater maastricht (21 aug 2020)

MECC verliest geen geld door opschorten M-theater

De eerste voorstellingen in het coronaproof M-theater in het MECC in Maastricht kunnen niet doorgaan.

Parkstad Limburg Theaters Heerlen grote zaal (14 apr 2020)
Schrik bij theaters: 'Nieuwe regels moeten niet lang duren'

De Nederlandse veiligheidsregio's konden culturele instellingen van regionaal belang een vrijstelling geven om toch meer dan 30 bezoekers welkom te heten, maar die lijkt in het maatregelenpakket dat dinsdagavond wordt aangekondigd niet meer van kracht. Wat betekent dat voor de theaters?

philharmonie zuidnederland orkest (27 mei 2020)
Repetitieruimte te klein: philharmonie verhuist naar kerk

Philharmonie zuidnederland (pzn) moet noodgedwongen vertrekkenuit Theater aan het Vrijthof in Maastricht. De repetitieruimtes zijn afgekeurd door de arbodienst en vooral veel te klein.

MECC theater vrijthof maastricht (21 aug 2020)
MECC transformeert tijdelijk tot grote theaterzaal

Een deel van congrescentrum MECC in Maastricht krijgt een metamorfose tot theater met 1250 zitplaatsen. Dat is het maximum aantal stoelen dat het MECC kan neerzetten binnen de coronaregels.

757178
Comeback Dolly Dots uitgesteld: show in Maastricht naar 2021

De comeback-tournee van de Dolly Dots, die furore maakten in de jaren tachtig, laat nog wat langer op zich wachten.

mestreechs volleks tejater archief eerdere voorstelling (14 mei 2020)
Dialectversie musical Oliver! schuift een jaar op

't Mestreechs Volleks Tejater stelt de première van 'Lewieke', een dialectversie van de musical Oliver!, met een jaar uit. Door de uitbraak van het coronavirus zit er voor de organisatie niks anders op dan de reeks voorstellingen met een jaar uit te stellen.

theater heerlen
Oproep Limburgse theaters aan provincie: 'Schade is enorm'

De Limburgse theaters hebben met een brief een oproep gedaan aan de provincie om hen in deze coronacrisis financieel te ondersteunen.

Theater, theaterstoelen, voorstelling
Limburgse podia sluiten de deuren

Diverse Limburgse podia sluiten per direct de deuren tot en met 31 maart.

5G-netwerk
T-Mobile wil 5G-mast op Theater aan het Vrijthof

Telecomprovider T-Mobile is van plan de huidige zendmast van het bedrijf op het Theater aan het Vrijthof in Maastricht te upgraden naar een 5G-antenne.

Toeschouwers met koptelefoons in het theater
Silent Comedy: met de koptelefoon zappen langs de grappen

Theater aan het Vrijthof in Maastricht beleefde woensdagavond wellicht de meest stille première ooit.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten