Artiesten schreeuwen het letterlijk van het theaterdak

Artiesten schreeuwen het letterlijk van het theaterdak

Huisgezelschappen van het Theater aan het Vrijthof in Maastricht schreeuwden het donderdag letterlijk van de daken dat ze weer open mogen. Dat gebeurde in het kader van de landelijke campagne 'Mooier dan ooit'.

Oliver! Oliver Twist Mestreechs Volleks Tejater (26 okt 2019)
Dialectversie musical Oliver! schuift wederom een jaar op

't Mestreechs Volleks Tejater moet de première van 'Lewieke', een dialectversie van de musical Oliver!, opnieuw een jaar uitstellen.

leeg podium theater spots (1 dec 2020)
Video: Limburgse theaters open voor proefevenementen

De Limburgse theaters zijn weer open. Althans, eventjes. Drie dagen mogen er voorstellingen gegeven worden in Theater aan het Vrijthof in Maastricht, De Maaspoort in Venlo en de ECI Cultuurfabriek en de Oranjerie in Roermond bij wijze van proefevenement.

Corona theater
Theaters volgende week open voor publiek na sneltest

Het Theater aan het Vrijthof in Maastricht, de Oranjerie in Roermond en de Maaspoort in Venlo openen volgende week hun deuren voor een testvoorstelling, waarbij het publiek van tevoren een coronasneltest moet afleggen.

theater, bioscoop, theaterstoelen, bioscoopstoelen, cultuur, voorstelling, optreden, podium (stock)
Negatieve sneltest? Bezoekje theaters en musea toegestaan

De cultuursector in Limburg mag vanaf deze maand weer bezoekers ontvangen. Volgende week worden pilots gehouden om te kijken of ze coronaproof kunnen worden georganiseerd.

MECC vrijthof theater maastricht (21 aug 2020)
Doek valt voor coronaproof theater in Maastricht

Theater aan het Vrijthof en congrescentrum MECC in Maastricht zetten het concept M-theater in de koelkast.

Theater aan het Vrijthof Maastricht
Online kerstshow moet vertier bieden tijdens decembermaand

De gemeente Maastricht en Theater aan het Vrijthof pakken uit met een online kerstshow.

Theater aan het Vrijthof Maastricht
Van Eck nieuwe directeur Theater aan het Vrijthof

Brigitte van Eck wordt de nieuwe directeur van het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

Theater aan het Vrijthof Maastricht
Theater aan het Vrijthof koerst op tekort van 628.000 af

Theater aan het Vrijthof in Maastricht koerst dit jaar af op een negatief resultaat van 628.000 euro. Hoewel dit tekort met coronafondsen en een bijdrage van de gemeente kan worden gedekt, zijn de financiële gevolgen van de coronacrisis volgend jaar mogelijk nog zichtbaar.

theater heerlen (3 apr 2020)
Merendeel Limburgse theaters blijft waarschijnlijk gesloten

De meeste Limburgse theaters overwegen de rest van dit jaar de deuren dicht te houden. Ook als de coronamaatregelen volgende week versoepeld worden is dat voor de meeste podia-instellingen naar verwachting geen reden meer om voor januari nog open te gaan.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten