Overslaan en naar de inhoud gaan

Thalys rijdt niet? Munckhof zet bussen in

Geplaatst opdonderdag 19 november 2015 - 7:32

De Munckhof Groep uit Horst mag het busvervoer gaan gaan verzorgen als de Thalys-trein op het traject Brussel-Luik- Keulen niet kan rijden.

Thalys heeft het Horster bedrijf deze opdracht voor het zogeheten treinvervangend vervoer gegeven.

Ervaring
Munckhof heeft al jaren ervaring met busvervoer voor gestrande treinreizigers en verzorgt ook al jaren busvervoor voor de Nederlandse Spoorwegen. Zo kwam Thalys bij Munckhof terecht, meldt directeur Jos Poortinga in een persbericht.

Treinvervangend
Munckhof heeft een aparte afdeling opgezet. Als er 'treinvervangend vervoer' nodig is, wordt deze afdeling ingeschakeld. Die zet meteen touringcars in voor de treinreizigers.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gehandicapten en ouderen moeten minder vaak met regiotaxi
Munckhof uit Horst neemt taxibedrijf Ridderkerk over
Recordwinst voor vervoersbedrijf Munckhof uit Horst
Taxibedrijf Munckhof zoekt dringend driehonderd chauffeurs
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen