Overslaan en naar de inhoud gaan

Tevreden Nienke na The Voice: 'Laat die wijn maar komen'

Geplaatst opzaterdag 17 februari 2018 - 9:33

Voor zangeres Nienke Wijnhoven zit het avontuur in the Voice of Holland er sinds vrijdagavond op. Ze sloot na een zinderende finale af met een derde plaats, tot haar eigen tevredenheid.

Zelf was de zangeres uit Horst vooral blij met het feit dat ze haar eigen single Ex's and Oh's mocht laten horen.

Lees ook: Nienke grijpt naast overwinning The Voice of Holland

We zien wel
Toen ze aan The Voice begon, had ze niet durven dromen dat het met een bronzen medaille zou eindigen. "Ik ben begonnen aan dit avontuur met: 'We zien wel hoe ver ik kom.' Ik ben nu gewoon derde, niet normaal. Je weet dat het alle kanten op kan, maar ik ben vooral heel blij dat ik mijn eigen nummer mocht doen", zegt ze. "Drie van de vier finalisten mogen hun finalesingle doen, het is klote als je die niet mag laten horen."

Fantastisch compliment
Wijnhoven heeft naar eigen zeggen nu alles laten horen wat ze wilde laten horen. "En nu ga ik naar huis en dat is prima. Het enige dat ik moest doen, was mijn nummers goed zingen. En ik vind van mezelf dat ik dat goed heb gedaan. Het is natuurlijk een fantastisch compliment om van je coach te horen te krijgen dat ze denkt dat je kunt winnen."

Na de finale was het tijd voor een feestje, vond ook de zangeres. "Laat die wijn maar komen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen