Overslaan en naar de inhoud gaan

Tevreden Nienke na The Voice: 'Laat die wijn maar komen'

Geplaatst opzaterdag 17 februari 2018 - 9:33

Voor zangeres Nienke Wijnhoven zit het avontuur in the Voice of Holland er sinds vrijdagavond op. Ze sloot na een zinderende finale af met een derde plaats, tot haar eigen tevredenheid.

Zelf was de zangeres uit Horst vooral blij met het feit dat ze haar eigen single Ex's and Oh's mocht laten horen.

Lees ook: Nienke grijpt naast overwinning The Voice of Holland

We zien wel
Toen ze aan The Voice begon, had ze niet durven dromen dat het met een bronzen medaille zou eindigen. "Ik ben begonnen aan dit avontuur met: 'We zien wel hoe ver ik kom.' Ik ben nu gewoon derde, niet normaal. Je weet dat het alle kanten op kan, maar ik ben vooral heel blij dat ik mijn eigen nummer mocht doen", zegt ze. "Drie van de vier finalisten mogen hun finalesingle doen, het is klote als je die niet mag laten horen."

Fantastisch compliment
Wijnhoven heeft naar eigen zeggen nu alles laten horen wat ze wilde laten horen. "En nu ga ik naar huis en dat is prima. Het enige dat ik moest doen, was mijn nummers goed zingen. En ik vind van mezelf dat ik dat goed heb gedaan. Het is natuurlijk een fantastisch compliment om van je coach te horen te krijgen dat ze denkt dat je kunt winnen."

Na de finale was het tijd voor een feestje, vond ook de zangeres. "Laat die wijn maar komen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen