Overslaan en naar de inhoud gaan

Teunissen: Vlaamse klassieker op rollen wordt zwaar genoeg

Geplaatst opzaterdag 4 april 2020 - 21:19

Voor zondag stond de 104e editie van de Ronde van Vlaanderen op het programma, maar die gaat door het coronavirus niet door. In plaats van de echte wedstrijd rijden dertien renners Vlaanderen’s Mooiste op rollen.

Niet het hele parcours van 260 km, maar de laatste 32 km. Mike Teunissen, oorspronkelijk afkomstig uit Ysselsteyn, is een van de mannen die thuis op de fiets klimt voor de finale van deze Belgische wielerklassieker. Hij bindt de strijd aan met zijn Jumbo-Visma teamgenoot Wout van Aert, maar ook met mannen als Remco Evenepoel, Michael Matthews en Greg van Avermaet.

Mooi gebaar
"Ik vind het mooi om een keer iets anders te doen", vertelde de Touretappewinnaar en gele truidrager bij Langs de Lijn En Omstreken. "Het is een mooi gebaar voor onze sponsoren. Voor hen is het ook een andere tijd."

Zwaar genoeg
Teunissen denkt dat het zwaar genoeg gaat worden ook al gaat de wedstrijd maar over 32 kilometer. "Ik hoorde van Thomas de Gendt dat hij zich voorbereidt op een tijdrit van 32 kilometer. Dat zal ik dan ook maar doen, denk ik ..."

Volle bak
Teunissen gaat ervan uit dat sommige renners volle bak zullen vertrekken en een gat zullen slaan. "Dan is het ieder voor zich en dan zal ik dat ook maar doen."

Televisie
De virtuele Vlaamse klassieker wordt zondag vanaf 15.30 uur uitgezonden op de Belgische televisie.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen