Overslaan en naar de inhoud gaan

Teunissen verrast Sagan: 'Hoe heet hij ook alweer?'

Geplaatst opdinsdag 23 juli 2019 - 6:57

Mike Teunissen en de Jumbo-Visma-ploeg hebben favoriet Peter Sagan deze Tour de France verbaasd.

Dat liet de Slowaakse groene trui-drager tijdens de rustdag weten aan het Belgische tv-programma Vive de Velo.

Tweemaal geklopt
De Nederlandse brigade wist Sagan deze Tour al tweemaal te kloppen. In de eerste etappe was Teunissen verrassend sneller en halverwege de ronde versloeg ploegmaat Wout van Aert de Slowaak in een direct duel.

Verrast
"Van Aert heeft me verbaasd in die sprint", zei Sagan tegen een verslaggever van het programma. "Ook in de eerste rit werd ik verrast door een andere jongen... Hoe heet hij ook alweer? Ja, Teunissen. Hij verbaasde me ook. Elk jaar heb je weer nieuwe tegenstanders."

Record
Ondanks deze twee tegenslagen heeft Sagan de groene trui voor de beste sprinter stevig om de schouders hangen. Als het de Slowaak lukt de trui mee naar Parijs te nemen, dan wordt hij de eerste renner in de geschiedenis die het groen zeven keer gewonnen heeft.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen