Overslaan en naar de inhoud gaan

Teunissen verrast Sagan: 'Hoe heet hij ook alweer?'

Geplaatst opdinsdag 23 juli 2019 - 6:57

Mike Teunissen en de Jumbo-Visma-ploeg hebben favoriet Peter Sagan deze Tour de France verbaasd.

Dat liet de Slowaakse groene trui-drager tijdens de rustdag weten aan het Belgische tv-programma Vive de Velo.

Tweemaal geklopt
De Nederlandse brigade wist Sagan deze Tour al tweemaal te kloppen. In de eerste etappe was Teunissen verrassend sneller en halverwege de ronde versloeg ploegmaat Wout van Aert de Slowaak in een direct duel.

Verrast
"Van Aert heeft me verbaasd in die sprint", zei Sagan tegen een verslaggever van het programma. "Ook in de eerste rit werd ik verrast door een andere jongen... Hoe heet hij ook alweer? Ja, Teunissen. Hij verbaasde me ook. Elk jaar heb je weer nieuwe tegenstanders."

Record
Ondanks deze twee tegenslagen heeft Sagan de groene trui voor de beste sprinter stevig om de schouders hangen. Als het de Slowaak lukt de trui mee naar Parijs te nemen, dan wordt hij de eerste renner in de geschiedenis die het groen zeven keer gewonnen heeft.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen