Overslaan en naar de inhoud gaan

Teunissen houdt geen stand in kopgroep Tour de France

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 19:48

Simon Yates heeft de eerste Pyreneeënrit in de Tour de France gewonnen. Teunissen maakte lang deel uit van de kopgroep, maar kon geen stand houden.

Teunissen verloor evenals Wout Poels ruim negen minuten op de etappewinnaar.

Bolletjesklassement
Yates was in Bagnères-de-Bigorre de snelste van drie vluchters. De Spanjaard Pello Bilbao werd twee voor Gregor Mühlberger uit Oostenrijk. Het duurde dertig kilometer voordat de eerste vluchters aan de greep gingen van het peloton. Ze gingen op weg naar de Peyresourde waar Tim Wellens, leider in het bergklassement, vluchter Lilian Calmejane kort voor de streep inhaalde en zijn positie in het bolletjesklassement verstevigde.

Simon Clarke ging er in de afdaling tussenuit en werd bij de beklimming van de Hourguette d’Anzican gegrepen door Yates en Mühlberger. Bilbao sloot even later. Clarke kon het drietal niet volgen. Na een lange afdaling maakte het trio zich op voor de sprint, die door Yates gewonnen werd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts