Overslaan en naar de inhoud gaan

Teunissen in eerste groep Ronde van Groot-Brittannië

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 17:48

Mike Teunissen heeft zich in de vierde etappe in de Ronde van Groot-Brittannië kunnen handhaven in de top van het klassement.

De wielrenner van Jumbo-Visma kwam als veertiende over de streep, in dezelfde tijd als veel van zijn concurrenten.

Leiderstrui
Alleen Mathieu van der Poel liep een paar seconde uit. De winnaar van de Amstel Gold Race won de etappe na een machtige sprint, waarmee hij drie seconde uitliep op de rest van de kopgroep. Daarmee pakte de winnaar van de Amstel Gold Race én de Nederlandse kopman voor het WK Wielrennen de leiderstrui. Die was tot vandaag in handen van de Italiaan Matteo Trentin.

Vijfde
Teunissen blijft vijfde in het algemeen klassement. De renner uit Ysselsteyn heeft vijftien seconden achterstand op de drager van de leiderstrui.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen