Overslaan en naar de inhoud gaan

Teunissen in eerste groep Ronde van Groot-Brittannië

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 17:48

Mike Teunissen heeft zich in de vierde etappe in de Ronde van Groot-Brittannië kunnen handhaven in de top van het klassement.

De wielrenner van Jumbo-Visma kwam als veertiende over de streep, in dezelfde tijd als veel van zijn concurrenten.

Leiderstrui
Alleen Mathieu van der Poel liep een paar seconde uit. De winnaar van de Amstel Gold Race won de etappe na een machtige sprint, waarmee hij drie seconde uitliep op de rest van de kopgroep. Daarmee pakte de winnaar van de Amstel Gold Race én de Nederlandse kopman voor het WK Wielrennen de leiderstrui. Die was tot vandaag in handen van de Italiaan Matteo Trentin.

Vijfde
Teunissen blijft vijfde in het algemeen klassement. De renner uit Ysselsteyn heeft vijftien seconden achterstand op de drager van de leiderstrui.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen