Overslaan en naar de inhoud gaan

Teunissen in eerste groep Ronde van Groot-Brittannië

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 17:48

Mike Teunissen heeft zich in de vierde etappe in de Ronde van Groot-Brittannië kunnen handhaven in de top van het klassement.

De wielrenner van Jumbo-Visma kwam als veertiende over de streep, in dezelfde tijd als veel van zijn concurrenten.

Leiderstrui
Alleen Mathieu van der Poel liep een paar seconde uit. De winnaar van de Amstel Gold Race won de etappe na een machtige sprint, waarmee hij drie seconde uitliep op de rest van de kopgroep. Daarmee pakte de winnaar van de Amstel Gold Race én de Nederlandse kopman voor het WK Wielrennen de leiderstrui. Die was tot vandaag in handen van de Italiaan Matteo Trentin.

Vijfde
Teunissen blijft vijfde in het algemeen klassement. De renner uit Ysselsteyn heeft vijftien seconden achterstand op de drager van de leiderstrui.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen