Overslaan en naar de inhoud gaan

Teunissen blijft ondanks coronavirus voorlopig op Tenerife

Geplaatst opdinsdag 25 februari 2020 - 13:55

Wielrenner Mike Teunissen en Team Jumbo-Visma keren ondanks de uitbraak van het coronavirus vooralsnog niet voor donderdag terug van Tenerife.

Woordvoerder Ard Bierens laat weten dat de ploeg de situatie goed in de gaten houdt, zowel praktisch alsook medisch.

Trainingskamp
Teunissen verblijft met een aantal ploeggenoten voor een trainingskamp op het Spaanse eiland. In het hotel waar Team Jumbo-Visma al enige tijd verblijft is er geen sprake van het virus, de situatie is veilig.

Mogelijkheden
Teunissen en zijn ploeggenoten zijn dinsdag gewoon kunnen gaan trainen. Er is door de ploegleiding wel gekeken naar de mogelijkheden om met de wielrenners en het personeel eerder terug te keren naar Nederland. Op dit moment blijft de oorspronkelijke terugkeer op donderdag gehandhaafd. Roglic en Kruijswijk vertoeven als alles goed gaat nog tot 2 maart op de Teide.

Storm
De wielerploeg had eerder deze week wel last van de storm die over de Canarische Eilanden trok. De wielrenners werden tijdens hun trainingstocht door de harde wind overvallen en moesten noodgedwongen een schuilplaats opzoeken. De training werd afgebroken. Om toch voldoende kilometers in de benen te krijgen hebben de wielrenners in het hotel verder getraind op de hometrainer.

Italiaanse wedstrijden
Bierens maakt zich wel zorgen over de wielerwedstrijden van komende maand in Italië. Dan staan de koersen Strade Bianche, Tirreno-Adriatico en Milaan-San Remo op het programma. Mochten deze wedstrijden afgelast worden dan zal dat zeker grote impact op het nog prille wielerseizoen hebben.

Voor Mike Teunissen start zondag het wielerseizoen met de Belgische openingsklassieker Omloop het Nieuwsblad.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen