Overslaan en naar de inhoud gaan

Teststraten en vaccinatielocaties dicht vanwege sneeuwjacht

Geplaatst opzaterdag 6 februari 2021 - 14:34

Vanwege de sneeuwjacht zijn zondag alle coronateststraten en vaccinatielocaties gesloten. Het KNMI heeft voor zondag code rood afgekondigd.

"Bij code rood is de afspraak dat alle locaties in Nederland dicht gaan", laat een woordvoerster van de Veiligheidsregio Limburg-Noord weten.

Lees ook: Code rood: sneeuwverstuivingen in Limburg verwacht

Afgebeld
Provinciegenoten die een afspraak hebben staan om zondag een coronavaccin te krijgen, worden afgebeld. Limburgers met aan corona gerelateerde klachten wordt gevraagd om zaterdag nog een afspraak voor een coronatest te maken.

Voorzorgsmaatregelen
GGD Limburg-Noord had al voorzorgsmaatregelen genomen vanwege de aangekondigde weersverwachtingen. Afspraken bij de vaccinatielocatie in Blerick waren al verplaatst.

Lees ook: Winters weer: GGD neemt maatregelen test- en priklocaties

Verraderlijk
Voor Noord-Limburg verwacht Meteo Limburg 10 tot 20 centimeter sneeuw. In het zuiden van de provincie waarschuwt meteoroloog Thijs Zeelen voor ijzel. "Die kan verraderlijk zijn."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen