Overslaan en naar de inhoud gaan

Teststraten en vaccinatielocaties dicht vanwege sneeuwjacht

Geplaatst opzaterdag 6 februari 2021 - 14:34

Vanwege de sneeuwjacht zijn zondag alle coronateststraten en vaccinatielocaties gesloten. Het KNMI heeft voor zondag code rood afgekondigd.

"Bij code rood is de afspraak dat alle locaties in Nederland dicht gaan", laat een woordvoerster van de Veiligheidsregio Limburg-Noord weten.

Lees ook: Code rood: sneeuwverstuivingen in Limburg verwacht

Afgebeld
Provinciegenoten die een afspraak hebben staan om zondag een coronavaccin te krijgen, worden afgebeld. Limburgers met aan corona gerelateerde klachten wordt gevraagd om zaterdag nog een afspraak voor een coronatest te maken.

Voorzorgsmaatregelen
GGD Limburg-Noord had al voorzorgsmaatregelen genomen vanwege de aangekondigde weersverwachtingen. Afspraken bij de vaccinatielocatie in Blerick waren al verplaatst.

Lees ook: Winters weer: GGD neemt maatregelen test- en priklocaties

Verraderlijk
Voor Noord-Limburg verwacht Meteo Limburg 10 tot 20 centimeter sneeuw. In het zuiden van de provincie waarschuwt meteoroloog Thijs Zeelen voor ijzel. "Die kan verraderlijk zijn."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen