Teststraat corona

Fors meer testcapaciteit bij Limburgse GGD'en

De corona-testcapaciteit bij de Limburgse GGD'en wordt fors uitgebreid. Volgende week kunnen er in totaal zo'n 3150 tests per dag worden afgenomen.

Corona-teststraat voor bedrijven
Flink wat animo voor particuliere teststraat

Bedrijven in Noord-Limburg hebben samen met Brabantse en Gelderse collega's een eigen coronateststraat opgezet voor hun werknemers. Maandagmorgen werd die in gebruik genomen in het Brabantse Haps.

Teststraat
Voorlopig geen extra coronateststraat in regio Weert

Er komt voorlopig geen coronateststraat in Weert of omgeving.

stock coronavirus coronatest
Bedrijven zetten eigen teststraat op in Noord-Limburg

Meerdere bedrijven in de regio Noord-Limburg en Land van Cuijk werken samen om hun personeel sneller te kunnen testen op covid-19.

stock coronavirus coronatest
Steun voor extra coronateststraat in Weerterland

De oproep vanuit Nederweert om een coronateststraat in de regio te realiseren, kan op steun vanuit Weert rekenen. Weert Lokaal wil dat het Weerter college van B & W met buurgemeenten optrekt om zich sterk te maken voor testlocatie.

Coronatest Venlo
GGD onderzoekt extra teststraat: 'In Weerterland graag'

De GGD onderzoekt of er in de regio Noord een extra coronateststraat moet worden ingericht.

kinderen testen op corona
Kinderen getest op coronavirus in Urmond

In Urmond heeft de GGD Zuid-Limburg een aparte plek voor kinderen gemaakt waar ze zich kunnen laten testen op het coronavirus.

Volker Hackert 2
GGD: toename aantal besmettingen is zorgwekkend

De GGD Zuid Limburg maakt zich zorgen om het toenemend aantal besmettingen in onze provincie.

Coronatest Venlo
Coronateststraat Venlo verkast naar overdekte loods

De coronateststraat op het parkeerterrein bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord aan de Nijmeegseweg in Venlo verhuist naar een loods aan de Willem Barentszweg in diezelfde stad. Vanaf 1 september voert de GGD Limburg-Noord de testen uit op de nieuwe plek.

coronateststraat teststraat corona coronavirus testlocatie Maastricht (17 aug 2020)
GGD opent twee nieuwe testlocaties in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg krijgt er in de loop van september twee nieuwe locaties bij waar mensen getest kunnen worden op corona: in Landgraaf en Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten