Overslaan en naar de inhoud gaan

Testspeler verlaat MVV na gesprek met Elsen

Geplaatst opdonderdag 27 juli 2017 - 6:50

De toekomst van Jari Vandeputte (21) ligt waarschijnlijk niet bij MVV.

Volgens De Limburger traint de Belgische proefspeler niet langer mee met de selectie van trainer Ron Elsen.

Gesprek
Elsen heeft een gesprek gehad met de vleugelspeler, die ook achter de spits kan spelen. Daarin heeft de coach aangegeven op welke posities Vandeputte zich moet richten, wanneer hij een contract zou krijgen in Maastricht. "Daarna is hij - neem ik aan - ergens anders gaan meetrainen. Misschien komt hij nog terug, dat weet ik niet."

FC Eindhoven
Vandeputte stond tot deze zomer onder contract bij het Belgische AA Gent, maar daar wist hij nooit door te breken. De club verhuurde hem een seizoen aan KSV Roeselare, uitkomend op het tweede niveau van Belgie, en twee seizoenen aan FC Eindhoven. In totaal speelde hij zestig wedstrijden in de Lichtstad (zes goals, twaalf assists), maar afgelopen seizoen verscheen hij steeds minder vaak in de basis. Voor MVV speelde hij drie oefenwedstrijden, waarin hij twee keer scoorde.

Storch
Ook de Deense doelman Jannich Storch (24) is vertrokken bij MVV. De testspeler is naar zijn thuisland gevlogen na de verloren oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag (1-0), waarin hij een uitstekende indruk maakte. Volgens Elsen is dat een 'praktisch verhaal'. "We zijn na de oefenwedstrijd tegen ADO een aantal dagen vrij geweest. Jannich is naar Denemarken gegaan. Het is wat lastig om hem heen en weer te laten vliegen." Storch is transfervrij, nadat hij zijn contract bij Akademisk Boldklub niet verlengde.

Proefspelers Jonathan Okita (21, Frankrijk) en Jonas Deumeland (29, Duitsland) blijven vooralsnog wel meetrainen bij MVV.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV ten onder tijdens oefenduel in Den Haag
MVV-trainer niet gerust op laatste week transferperiode
'MVV moet weer opnieuw boetseren'
Engels duo probeert contract af te dwingen bij MVV
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen