teststraat testlocatie corona nederweert (21 jul 2021)

Coronateststraat Nederweert gaat weer open

De coronatestlocatie voor het Weerterland opent vanaf vrijdag 23 juli weer de deuren.

stock coronavirus coronatest
Werkgever krijgt hulp bij inrichten eigen teststraat

Werkgevers die eigen coronateststraten gaan inrichten kunnen op hulp rekenen.

coronatest test corona (28 okt 2020)
GGD opent coronatestlocatie in Venray

De GGD opent een coronateststraat in Venray. Op deze locatie aan De Voorde kunnen zich per dag 450 mensen laten testen op het coronavirus.

Coronatest Venlo
GGD opent ook coronateststraat in Weert

De GGD Limburg-Noord opent medio november een derde testlocatie voor coronabesmettingen, in Weert.

coronateststraat teststraat corona coronavirus testlocatie Maastricht (17 aug 2020)
GGD opent twee nieuwe testlocaties in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg krijgt er in de loop van september twee nieuwe locaties bij waar mensen getest kunnen worden op corona: in Landgraaf en Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten