Max Verstappen banden

Verstappen: 'Goede test geeft natuurlijk geen garantie'

Max Verstappen kijkt terug op een goede testdriedaagse in Bahrein. De Red Bull-coureur klokt zondag de snelste tijd op het Formule 1-circuit van Sakhir, nadat hij vrijdag op de eerste testdag ook al de snelste was geweest.

ANP-429136319
Verstappen maakt indruk met meeste rondjes en beste tijd

Max Verstappen heeft een veelbelovende start van het nieuwe Formule 1-seizoen gemaakt. De Limburger maakte indruk op de eerste van drie testdagen in Bahrein.

ANP-429125148
Verstappen rijdt met slippertje 60 rondjes in nieuwe bolide

Max Verstappen heeft op de eerste dag van de Formule 1-testdriedaagse in Bahrein tijdens de ochtendsessie 60 ronden gereden in zijn nieuwe Red Bull.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie