Excuses van Eurlings voor handgemeen met ex

Camiel Eurlings biedt na tweeëneenhalf jaar zwijgen excuses aan voor een handgemeen dat hij in 2015 had met zijn toenmalige vriendin Tessa Rolink.

IOC: mishandelingszaak Eurlings is 'privékwestie'

De affaire tussen CDA-prominent Camiel Eurlings en zijn ex-vriendin lijkt vooralsnog geen directe gevolgen te hebben voor zijn carrière.

Schikking Eurlings in zaak mishandeling vriendin

Oud-minister en CDA-coryfee Camiel Eurlings gaat in op een schikkingsvoorstel van het Openbaar Ministerie (OM) in een langlopend conflict met zijn ex-vriendin.

Camiel Eurlings alweer weg bij creditcardbedrijf

De 43-jarige Camiel Eurlings heeft na twee jaar zijn bestuursfunctie bij creditcardbedrijf American Express neergelegd.

Ex-vriendin weigert gesprek met Camiel Eurlings

Tessa Rolink en Camiel Eurlings zijn er niet in geslaagd om samen tot een oplossing te komen in de mishandelingszaak. Rolink weigert om in gesprek te gaan met Eurlings.

Eurlings wil 'constructief en welwillend' in de weer met ex

Camiel Eurlings gaat 'constructief en welwillend' meewerken aan de mediation met zijn ex-vriendin Tessa Rolink.

OM vervolgt Camiel Eurlings voor huiselijk geweld

Camiel Eurlings wordt vervolgd voor mishandeling van zijn ex-vriendin Tessa Rolink.

Eurlings over mishandeling: 'Zo zit ik niet in elkaar'

Camiel Eurlings rekent op een goede afloop in zijn mishandelingszaak. Zijn ex-vriendin Tessa Rolink deed vorig jaar aangifte tegen hem vanwege mishandeling.

Camiel Eurlings: 'wel handtastelijk, geen mishandeling'

Camiel Eurlings geeft toe handtastelijk te zijn geweest na een woordenwisseling met zijn toenmalige vriendin Tessa Rolink, maar ontkent haar te hebben mishandeld.

Camiel Eurlings doet aangifte tegen ex-vriendin

Oud-minister Camiel Eurlings doet aangifte tegen zijn ex-vriendin. Hij beschuldigt haar van een poging tot chantage en van smaad.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane