Overslaan en naar de inhoud gaan

Tess vindt 'Pinkpopliefde' na online zoektocht

Geplaatst opvrijdag 17 juni 2016 - 17:41

Tess van Beusekom besloot na Pinkpop op zoek te gaan naar de onbekende jongen die haar plotseling had gezoend. En met succes!

De oproep werd zo vaak gedeeld, dat het bericht ook Edwin Evers bereikte.

Hereniging
De 538-dj besloot een handje te helpen en riep zijn luisteraars woensdag op om uit te kijken naar de jongen. "We gaan hem wel vinden, maak je geen zorgen", stelde hij haar toen gerust. Vrijdag was het al zover: Tess en de zogenoemde 'meneer X' werden tijdens 'Evers Staat Op' met elkaar herenigd. (luister het hier terug!)

In het nieuws
De jongen wist al snel van de zoektocht, maar hapte nog niet direct toe. "Ik zei nog tegen een vriendin van mij: als dit nieuws landelijk gaat dan moet ik er wel wat mee doen", was de reactie van Jesse, beter bekend als 'meneer X'.

'Meneer X is inmiddels gevonden! Super bedankt voor het delen allemaal. Anders was dit nooit gebeurd!', schrijft Tess na de hereniging op Facebook. Eind goed, al goed.

Lees ook: Liefde op Pinkpop: Tess zoekt zoenende 'meneer X'.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ANP
Liefde op Pinkpop: Tess zoekt zoenende 'meneer X'
Wendy heeft Mister Pinkpop niet gevonden: 'Wel paar dates'
Romantiek op Pinkpop: festivalkaartje in ruil voor date
Hetty zoekt charmante cameraman van André Rieu
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen