Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: Zilveren Dumoulin en bronzen Scheenaard

Geplaatst opwoensdag 28 juli 2021 - 8:00

Tom Dumoulin en Lisa Scheenaard zorgden voor Limburgse medailles op de vijfde dag van de Olympische Spelen in Tokio.

Dumoulin won de zilveren medaille in de individuele tijdrit en maakte na afloop bekend door te gaan met wielrennen. Roeister Scheenaard veroverde het brons in de dubbel twee samen met Roos de Jong. Limburg staat nu op drie medailles. Afgelopen weekend veroverden Gabriela Schloesser en Steve Wijler al een bronzen medaille in het handboogschieten.

Lees de olympische dag terug in het liveblog

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen