Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: Verstappen crasht door klapband in Bakoe

Geplaatst opzondag 6 juni 2021 - 13:52

Max Verstappen is zondag vanuit leidende positie met een klapband gecrasht in de Grand Prix van Azerbeidzjan. De Limburger blijft toch de leider in het klassement, omdat Lewis Hamilton bij de herstart een kapitale fout maakte.

De Limburger reed bijna de hele race voorop en leek de overwinning binnen te halen, maar in ronde 47 ging het toch nog mis. Door een klapband crashte Verstappen tegen de muur en moest hij zijn race staken.

Lees ook: Verstappen crasht en ziet winst in Bakoe in rook opgaan

Bijzondere fout
De race werd met een rode vlag tijdelijk stilgelegd en later herstart. Lewis Hamilton leek op de winst af te stevenen, maar maakte na de herstart een gigantische fout. In de eerste bocht verremde hij zich en schoot hij rechtdoor. De coureur van Mercedes wist daardoor niet te profiteren van de crash van Max Verstappen. De Limburger blijft de koploper in het klassement.

Lees hier de race van Max Verstappen in Bakoe terug.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen