Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: Psychose Thijs H. werd onderschat

Geplaatst opdinsdag 23 juni 2020 - 10:08

Ruim een jaar nadat hij drie mensen om het leven bracht, staat Thijs H. dinsdag voor de tweede achtereenvolgende dag voor de rechtbank die moet beslissen over een straf voor de 28-jarige Brunssumer.

Vanuit de rechtbank verzorgt 1Limburg een rechtstreeks verslag. Het verslag van de eerste zittingsdag op maandag 22 juni teruglezen kan hier.

Lees het liveblog hieronder terug.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen