Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: Opmars van Max Verstappen in GP van Hongarije

Geplaatst opzondag 19 juli 2020 - 14:57

Max Verstappen is als tweede gefinisht bij de GP van Hongarije. Hij wist zich in de eerste rondes direct naar voren te werken.

Herbeleef de race via ons liveblog:

Mercedes
De eerste startrij was voor het Mercedes-duo Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Bottas is ook de leider in het WK, vóór regerend wereldkampioen Lewis Hamilton. De vraag was of zij hun dominantie konden voortzetten op de Hungaroring, waar het het hele weekend al regende.

Van de baan
Voor Verstappen begon de zondag verre van goed. In zijn ronde richting de startgrid schoof hij met zijn auto van de gladde baan. Daardoor moest hij zijn voorvleugel al voor de start laten vervangen. Toen de race eenmaal begon, wist hij zich al snel op te werken van de zevende naar de tweede plek. Aan het eind van de wedstrijd pareerde hij nog een aanval van Bottas.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten