Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: OM eist lange celstraf en tbs tegen Thijs H.

Geplaatst opdinsdag 30 juni 2020 - 9:57

In de zaak tegen Thijs H. kwam het Openbaar Ministerie dinsdag met de eis tegen de Brunssumse twintiger, die drie mensen om het leven bracht.

De vraag was of het OM genoegen neemt met de psychiatrische problemen waarmee H. kampt, of dat justitie toch denkt dat de 28-jarige verdachte door drugsgebruik en misleiding van hulpverleners zelf verantwoordelijkheid draagt voor het drama?

Lees het verslag hieronder terug in ons liveblog:

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen