Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: Inhaalrace Verstappen in Grote Prijs van Italië

Geplaatst opzondag 8 september 2019 - 14:59

Max Verstappen startte zondag in de Grote Prijs van Italië als negentiende. Dat had te maken met een gridstraf die hij kreeg voor een motorupgrade.

Red Bull plaatste een verbeterde versie van de Honda-motor achterin zijn bolide.

Inhaalrace
De 21-jarige kopman van Red Bull wist voorafgaand aan de kwalificatie al dat hem een inhaalrace stond te wachten. Uiteindelijk wist Verstappen zich elf plekken naar voren te rijden en werd achtste. De Grote Prijs van Italië werd gewonnen door Ferrari-coureur Leclerc. Naast hem stond Bottas op het podium. Hamilton werd derde in Monza.

Lees ook: Wel punten, geen podium na inhaalrace Verstappen

Lees hieronder in het liveblog terug hoe het Verstappen in deze race is vergaan.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen