Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: Hamilton wint in Saoedi-Arabië voor Verstappen

Geplaatst opzondag 5 december 2021 - 18:12

Max Verstappen is zondag als tweede geëindigd in een knotsgekke Grand Prix van Saoedi-Arabië. De overwinning ging naar Lewis Hamilton.

Verstappen vertrok zondag vanaf de derde positie in Saoedi-Arabië, in een race die bijna niet te volgen was. Naast de twee rode vlaggen, waardoor de race, twee keer werd gestopt, en de meerdere (virtuele) safetycars bracht de strijd tussen Verstappen en Hamilton het meeste spektakel. De twee WK-concurrenten wisselden meerdere keren van positie en kwamen zelfs met elkaar in botsing toen Verstappen Hamilton voorbij wilde laten gaan na een eerdere inhaalactie. Uiteindelijk bleek Hamilton in de slotfase de sterkere: hij ging Verstappen voorbij en reed naar de zege.

Door de overwinning van de Brit staan Verstappen en Hamilton exact gelijk in het WK-klassement. Met ieder 369,5 punten gaan ze naar de laatste race in Abu Dhabi, volgende week zondag.

Lees ook

:

Verstappen en Hamilton op gelijke hoogte naar slotrace

Lees de race terug in het liveblog:

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen