Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: Glorieuze middag voor Verstappen op Silverstone

Geplaatst opzondag 9 augustus 2020 - 14:58

Max Verstappen trok zondag op indrukwekkende wijze de 70th Anniversary Grand Prix naar zich toe. Herbeleef de overwinning via ons liveblog.

Max Verstappen begon op de vierde startplek, maar door slim bandenmanagement kwam hij halverwege de race aan de leiding te rijden.

Verstappen begon de race op de vierde startplek, achter Valtteri Bottas, Lewis Hamilton en Nico H├╝lkenberg. Nog voor het ingaan van de eerste bocht wist hij Hulkenberg al te passeren en nam hij de derde plek over.

Harde band
In tegenstelling tot de andere coureurs aan de kop van het veld begon Verstappen de grand prix op de hardste bandencompound. Dat bleek een goede keuze op weg naar een plek op het podium.

WK
In het wereldkampioenschap staat Verstappen derde, met zes punten achterstand op Valtteri Bottas. Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton leidt de dans.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen