Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: Aantal coronabesmettingen loopt verder op

Geplaatst opdinsdag 10 maart 2020 - 16:19

Er zijn dinsdag acht nieuwe coronapatiënten in Limburg bijgekomen. Daarmee is nu in Limburg bij 32 personen het coronavirus vastgesteld.

De grootste stijging werd geteld in Sittard-Geleen. In zorgcentrum Hoogstaete in Sittard blijken opnieuw bewoners besmet met het virus: het gaat om vijf nieuwe gevallen. De patiënten zijn allemaal bewoners van dezelfde twee afdelingen waar eerder ook al drie mensen positief testten.

Lees ook: Vijf nieuwe coronabesmettingen in zorgcentrum Sittard

Lees alles terug in ons liveblog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen