Overslaan en naar de inhoud gaan

Teruglezen: 12,5 jaar cel voor Jos Brech

Geplaatst opvrijdag 20 november 2020 - 13:13

Na vijf weken beraad, en meer dan 22 jaar na de dood van Nicky Verstappen kwam de rechtbank in Maastricht met het vonnis voor Jos Brech. De 58-jarige Simpelveldenaar kreeg 12 jaar cel voor de vrijheidsberoving en het seksueel misbruik van Nicky, dat uiteindelijk tot de dood van de jongen leidde. Daarbovenop komt nog een half jaar cel voor het bezit van kinderporno.

Het liveblog van de zitting is hieronder terug te lezen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen