Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: Prinsjesdag vanuit het Gouvernement

Geplaatst opdinsdag 15 september 2020 - 13:00

Wat betekent de Troonrede voor Limburg? Volg het hier live. In verband met de coronamaatregelen ziet Prinsjesdag er dit jaar anders uit. Limburgse prominenten gaan niet naar Den Haag, maar volgen de Troonrede in het Gouvernement in Maastricht.

Limburgse maatschappelijke organisaties en de provincie geven hun eerste reacties op de Troonrede in deze live-uitzending van L1.

Beleef de democratie
Onder het motto 'Beleef de democratie' heeft de provincie deze bijeenkomst georganiseerd. Gedeputeerde Staten zijn dinsdag vanwege de coronamaatregelen niet volgens traditie in Den Haag. Alleen gedeputeerde Ger Koopmans neemt namens het college van GS de honneurs in de Hofstad waar. Welke uitdagingen staan Limburg en Nederland te wachten in deze bijzondere tijden, is de centrale vraag tijdens de uitzending.

De uitzending is te bekijken op L1 TV en via de Facebook-pagina van 1Limburg:

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen