Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: Persconferentie over versoepeling coronaregels

Geplaatst opdinsdag 17 november 2020 - 18:59

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) hielden dinsdagavond weer een persconferentie over de coronamaatregelen. Een aantal maatregelen werd versoepeld.

Zo hadden ze goed nieuws hebben voor dierentuinen, pretparken, bibliotheken, musea, theaters en bioscopen. Die mogen weer open.

Feestdagen
Ook mag weer één bezoeker meer per dag over de vloer mogen komen; drie in plaats van twee gasten. Hoe de feestdagen eruit gaan zien, blijft wel nog de vraag. Het kabinet komt later pas met de coronaregels voor kerst en oud op nieuw.

Volg hier live de persconferentie:

Lees hier het coronanieuws van dinsdag terug.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen