Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: Persconferentie over de zaak Tanja Groen

Geplaatst opwoensdag 23 juni 2021 - 13:57

Welke nieuwe initiatieven onthullen de ouders van Tanja Groen en hun vertrouwenspersoon Peter R. de Vries? Volg de persconferentie die ze om 14:00 uur geven hier.

Vorige week werd in een natuurgebied in het Brabantse Heeze gezocht naar het lichaam van de sinds 1993 vermiste studente. Die zoektocht leverde niets op. Vader Adrie en moeder Corrie hopen het langlopende onderzoek woensdag een impuls te geven met wat vertrouwenspersoon De Vries "bijzondere en nieuwe initiatieven" noemt.

Volg de persconferentie vanaf 14:00 uur hier:

Maastricht
De uit het Noord-Hollandse Schagen afkomstige Tanja Groen verdween in augustus 1993 na een feest tijdens de introductieweek van de Universiteit Maastricht. Ze was met de fiets op weg naar haar kamer in Gronsveld maar kwam daar nooit aan. Twee jaar geleden werd ook al gezocht naar haar lichaam. Toen werd een graf op een begraafplaats in Maastricht geopend. Ook toen werd haar lichaam niet gevonden.

Lees ook:
Zoekactie afgerond, Tanja Groen niet gevonden

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen