Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: Persconferentie over de zaak Tanja Groen

Geplaatst opwoensdag 23 juni 2021 - 13:57

Welke nieuwe initiatieven onthullen de ouders van Tanja Groen en hun vertrouwenspersoon Peter R. de Vries? Volg de persconferentie die ze om 14:00 uur geven hier.

Vorige week werd in een natuurgebied in het Brabantse Heeze gezocht naar het lichaam van de sinds 1993 vermiste studente. Die zoektocht leverde niets op. Vader Adrie en moeder Corrie hopen het langlopende onderzoek woensdag een impuls te geven met wat vertrouwenspersoon De Vries "bijzondere en nieuwe initiatieven" noemt.

Volg de persconferentie vanaf 14:00 uur hier:

Maastricht
De uit het Noord-Hollandse Schagen afkomstige Tanja Groen verdween in augustus 1993 na een feest tijdens de introductieweek van de Universiteit Maastricht. Ze was met de fiets op weg naar haar kamer in Gronsveld maar kwam daar nooit aan. Twee jaar geleden werd ook al gezocht naar haar lichaam. Toen werd een graf op een begraafplaats in Maastricht geopend. Ook toen werd haar lichaam niet gevonden.

Lees ook:
Zoekactie afgerond, Tanja Groen niet gevonden

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen