Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: Opening theaterfestival Cultura Nova

Geplaatst opvrijdag 27 augustus 2021 - 21:26

Het Franse vuurwerkgezelschap Groupe F verzorgt vrijdagavond de opening van de dertigste editie van Cultura Nova in Heerlen.

De aftrap vond om 21:30 uur plaats op het voormalige mijnterrein van de ON I aan de CBS-weg.

De spektakelvoorstelling is hieronder te volgen.

Optredens
Cultura Nova duurt van vrijdag 27 augustus tot en met zondag 5 september. Er zijn optredens gepland van onder meer Het Laagland, Recirquel, Laika & Zefiro, Torna, Aurélia Thierrée Chaplin en La Baldufa.

L1 doet dagelijks verslag van het festival in en rondom Heerlen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen