Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: Opening Cultura Nova in Heerlen

Geplaatst opvrijdag 24 augustus 2018 - 21:38

Met een spectaculaire voorstelling van het Italiaanse gezelschap Kitonb ging vrijdagavond in Heerlen het jaarlijkse theaterfestival Cultura Nova van start.

Het spektakelstuk 'Carillon - the flight of time' werd opgevoerd op het Burgemeester van Grunsvenplein, pal voor de deur van het Parkstad Limburg Theater.

Burgemeester Emile Roemer en wethouder Jordy Clemens gaven even na 21:30 uur de aftrap. Het plein is tijdens Cultura Nova ingericht als festivalplein. Op het plein en op vele andere plekken in de regio zijn komende tien dagen nog talloze optredens te zien.

Foto: Jean-Pierre Geusens

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen