Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: festival DVERS in Sittard

Geplaatst opzaterdag 29 september 2018 - 20:32

Euregionaal cultuurfestival DVERS in Sittard is zaterdagavond spetterend van start gegaan.

Verslaggever Tim op het Broek was van de partij in Sittard.

Dj-talent
Het festival is een belangrijk moment voor
promoters, zaaleigenaren en iedereen die geĂ¯nteresseerd is in de ontwikkeling van de hedendaagse popmuziek. Wat is de staat van 'het gitaarbandje', hoeveel dj-talent heeft onze provincie eigenlijk en van welke act gaan we de komende tijd meer horen?

Koning Willem-Alexander
Singer-songwriter Josh Island, op dit moment wonend in Maastricht, stond ook op het podium. In Sittard had hij zaterdagavond wel even een ander publiek dan op 5 juni jongstleden. Toen trad hij op bij de viering van 60 jaar Benelux. Daar was onder andere ook koning Willem-Alexander, de Belgische koning Philippe en Groothertog Henri van Luxemburg.

Toptalentenplatform
Naast veel band, dj's en popliefhebbers trof je ook trotse organisator Paul Moerel aan. Aan verslaggever Tim doet hij alvast een boekje open over de plannen voor 2019: "We zijn bezig met het ontwikkelen van een toptalentenplatform, een expertisecentrum, waar we ons nog meer gaan richten op toptalenten in Limburg."

Peuk
Singer-songwriter CelineShanice en de Belgische band Peuk zorgden voor flink wat bekijks. Fans waren erg te spreken over deze acts.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen