Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: DeWolff in Muziekgieterij (zonder publiek)

Geplaatst opzaterdag 14 maart 2020 - 19:30

Twee optredens in Oostenrijk werden deze week noodgedwongen afgelast, maar zaterdagavond treden ze dan toch op in Maastricht: de Geleense rockers van DeWolff.

In tijden van crisis worden mensen creatief. Zagen we eerder deze week al tv-uitzendingen zonder publiek, nu kunnen we daar ook optredens aan toevoegen. Of ééntje in elk geval, en wel in de Muziekgieterij in Maastricht.

Video: L1

Coronacrisis
De driekoppige Geleense formatie DeWolff was bezig aan een Europese tour toen vanwege de coronacrisis twee optredens in Oostenrijk deze week op het laatste moment afgeblazen werden. Reden: evenementen met meer dan 500 bezoekers werden dinsdag verboden door de Oostenrijkse overheid.

Compleet concert
Een dag later legde de Nederlandse regering ook beperkende maatregelen op: evenementen met meer dan 100 bezoekers werden per direct verboden. De mannen van DeWolff en de Maastrichtse Muziekgieterij - waar ook per direct alle optredens afgelast werden - staken de koppen bij elkaar en dat leidde tot een compleet optreden, met in het voorprogramma de band The Grand East, zónder publiek. Maar wel met een livestream, zodat er niets van gemist hoeft te worden.

Bekijk hier beneden het hele interview met DeWolff

Video: L1

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen