Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: De strijd tussen de LVK-winnaars

Geplaatst opzaterdag 13 februari 2021 - 20:32

De twintig winnaars van de LVK-edities van 2001 tot en met 2020 namen het zaterdagavond tegen elkaar op tijdens het Super LVK.

Alle winnaars uit die periode kwamen langs tijdens deze wedstrijd en streden om de titel van het beste liedje van alle winnaars. Bekijk de uitzending hier terug.

Jury
Er waren twee jury's: een LVK-vakjury en een publieksjury. Het publiek kon tot aan het einde van de uitzending online stemmen.

SUPER-lvk-FINALISTEN-2021
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen