Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: Brunssum presenteert nieuw coalitieprogramma

Geplaatst opwoensdag 30 mei 2018 - 17:13

In het gemeentehuis van Brunssum werd woensdagavond het nieuwe coalitieprogramma gepresenteerd. Ook werd het nieuwe college geïnstalleerd.

De oude coalitie van Burgerbelangen Brunssum (BB)/Lijst Palmen, PAK, BCD en Lijst Borger gaat ook de komende vier jaar samen verder.

Jo Palmen
Opvallend is dat Jo Palmen weer wethouder wordt. Eerder had hij aangegeven op zoek te zijn naar externe kandidaten. Nadat het nieuwe coalitieprogramma is toegelicht, zal het nieuwe college van burgemeester en wethouders worden geïnstalleerd.

Lees ook: 'Jo Palmen maar tijdelijk wethouder in Brunssum'

De persconferentie kun je hier terugkijken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen