Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkijken: Alternatieve versie van de11devande11de

Geplaatst opwoensdag 11 november 2020 - 11:00

De11devande11de is de dag dat de carnavalminnende Limburgers zich in hun mooiste pakje hijsen om het vastelaoevesseizoen af te trappen. Maar dat feest gaat dit jaar niet door, dus daarom brengen wij het carnavalsgevoel in jouw huiskamer.

Speciaal voor alle vastelaovesvierders staat L1 deze dag in het teken van de11devande11de.

Programma
Op L1 Radio en L1 TV worden vanaf 11:11 uur de hele dag programma's uitgezonden, zoals de driedelige YouTube-serie Waat is Vastelaovend? en Tijd voor Toen met archiefbeelden van carnaval in Roermond (1965), Sittard (1950), Venlo (1960), Maastricht (1947, 1956) en Weert (1958, 1960). Als klap op de vuurpijl eindigt de dag met live muziek.

Bekijk hier de opening van het Vastelaovesseizoen om 11:11 uur.

Bekijk hier de hele opening van het Vastelaovesseizoen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen