Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkeer Smits verwacht bij Volendam

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 15:35

De kans dat handballer Jorn Smits terugkeert naar Volendam is groot.

Een hint op social media van de BENE-Leagueclub wijst op de aanstaande transfer van de Gelener naar Noord-Holland. Dat meldt handbalinisde.nl

Wedstrijdritme
Smits liet in januari zijn contract bij het Duitse TV Emsdetten ontbinden. De international had weinig zicht op speeltijd. Zijn club bood aan om in een lager team wedstrijdritme te houden. Dat zag Smits niet zitten, waarna besloten werd de samenwerking vroegtijdig stop te zetten.

Tweede Bundesliga
Bij Volendam brak de linkeropbouwer in eigen land door. In 2016 verdiende Smits een transfer naar Denemarken. Bij TV Emsdetten kwam de international uit in de tweede Bundesliga.

Lente
Volendam is met Aalsmeer in gevecht om het laatste plaatsje in de kampioenspoule. De beste vier Nederlandse clubs strijden in de lente om de titel. Met nog vier BENE-Leagueduels te gaan heeft Aalsmeer een punt voorsprong op de aanstaande club van Smits

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen