Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkeer Smits verwacht bij Volendam

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 15:35

De kans dat handballer Jorn Smits terugkeert naar Volendam is groot.

Een hint op social media van de BENE-Leagueclub wijst op de aanstaande transfer van de Gelener naar Noord-Holland. Dat meldt handbalinisde.nl

Wedstrijdritme
Smits liet in januari zijn contract bij het Duitse TV Emsdetten ontbinden. De international had weinig zicht op speeltijd. Zijn club bood aan om in een lager team wedstrijdritme te houden. Dat zag Smits niet zitten, waarna besloten werd de samenwerking vroegtijdig stop te zetten.

Tweede Bundesliga
Bij Volendam brak de linkeropbouwer in eigen land door. In 2016 verdiende Smits een transfer naar Denemarken. Bij TV Emsdetten kwam de international uit in de tweede Bundesliga.

Lente
Volendam is met Aalsmeer in gevecht om het laatste plaatsje in de kampioenspoule. De beste vier Nederlandse clubs strijden in de lente om de titel. Met nog vier BENE-Leagueduels te gaan heeft Aalsmeer een punt voorsprong op de aanstaande club van Smits

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen