Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugkeer Formule 1 in Zandvoort uitgesteld naar 2021

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2020 - 9:33

F1-liefhebbers gaan Max Verstappen en zijn collega's dit jaar niet aan het werk zien in Zandvoort. De terugkeer van de Formule 1 op Zandvoort wordt definitief met een jaar uitgesteld.

De Grand Prix van Nederland zou eigenlijk op zondag 3 mei al worden verreden, maar kon vanwege het coronavirus niet doorgaan.

Geduld
De Formule 1 heeft Zandvoort gevraagd of er later dit jaar een race zonder publiek kan worden gehouden, maar dat ziet de organisatie van de Dutch GP niet zitten. "We willen dit moment, de terugkeer van de Formule 1 in Zandvoort, graag samen vieren met onze racefans in Nederland", zegt directeur Jan Lammers. "We vragen iedereen nog even geduld te hebben. Ik heb er 35 jaar naar uit moeten kijken, dus ik kan nog wel een jaartje wachten."

Lees ook: Groen licht voor F1 op Francorchamps zonder publiek

Er is nog geen nieuwe datum voor de race in 2021 vastgesteld. Alle toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe race.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen