Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik: eerste keer de11vande11de in het MECC

Geplaatst opmaandag 11 november 2019 - 20:44

De sfeer zat er maandag goed in tijdens de opening van het carnavalsseizoen. Het was de eerste keer dat het evenement in het MECC in Maastricht was.

Vanaf 11:11 uur ging het los in de evenementenhal. Onder meer Big Benny, Lex Uiting, Beppie Kraft en de Janse Bagge Bend traden maandag op.

Sfeer
Hoewel er minder bezoekers waren bij de opening in het MECC dan vorig jaar op het Vrijthof, zat de sfeer er volgens veel carnavalsvierders goed in.

Schitterende editie
"Uiteindelijk mogen we terugkijken op een schitterende editie. Van de artiesten kregen we alleen maar lovende woorden, omdat ze op een bühne staan waar licht en geluid ongeëvenaard zijn in Limburg", vertelt Bart Essers van Sjeng Kraft Kompenei.

Vrijthof
"We moesten gedwongen een keuze maken, omdat we niet op het Vrijthof konden blijven. De bekendmaking heeft heel wat teweeggebracht en daarom wilden we een editie neerzetten die staat en dat is gelukt en daar zijn we heel tevreden over", laat de organisatie weten aan L1 Radio.

Mooi feestje
Lex Uiting had er voorafgaand aan de MECC-editie al veel zin in. "Het is wat donkerder en warmer in het MECC. Ik denk dat het wel een mooi feestje kan worden", aldus Uiting in de ochtend.

Lees ook: De11vande11de: carnavalsvierders laten MECC links liggen

Hier kun je alle optredens terugkijken.

MECC de11vande11de (11 nov 2019)
Foto: Jean-Pierre Geusens
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen