Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik: eerste keer de11vande11de in het MECC

Geplaatst opmaandag 11 november 2019 - 20:44

De sfeer zat er maandag goed in tijdens de opening van het carnavalsseizoen. Het was de eerste keer dat het evenement in het MECC in Maastricht was.

Vanaf 11:11 uur ging het los in de evenementenhal. Onder meer Big Benny, Lex Uiting, Beppie Kraft en de Janse Bagge Bend traden maandag op.

Sfeer
Hoewel er minder bezoekers waren bij de opening in het MECC dan vorig jaar op het Vrijthof, zat de sfeer er volgens veel carnavalsvierders goed in.

Schitterende editie
"Uiteindelijk mogen we terugkijken op een schitterende editie. Van de artiesten kregen we alleen maar lovende woorden, omdat ze op een bühne staan waar licht en geluid ongeëvenaard zijn in Limburg", vertelt Bart Essers van Sjeng Kraft Kompenei.

Vrijthof
"We moesten gedwongen een keuze maken, omdat we niet op het Vrijthof konden blijven. De bekendmaking heeft heel wat teweeggebracht en daarom wilden we een editie neerzetten die staat en dat is gelukt en daar zijn we heel tevreden over", laat de organisatie weten aan L1 Radio.

Mooi feestje
Lex Uiting had er voorafgaand aan de MECC-editie al veel zin in. "Het is wat donkerder en warmer in het MECC. Ik denk dat het wel een mooi feestje kan worden", aldus Uiting in de ochtend.

Lees ook: De11vande11de: carnavalsvierders laten MECC links liggen

Hier kun je alle optredens terugkijken.

MECC de11vande11de (11 nov 2019)
Foto: Jean-Pierre Geusens
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen