stock overleden dood overlijden sterfte begrafenis crematie

Deze bekende Limburgers overleden in 2020

In 2020 moesten we afscheid nemen van bekende en onbekende Limburgers. Sommigen waren bekender dan anderen, maar allemaal hadden ze hun eigen verdiensten. Een overzicht van de doden van 2020.

Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht januari 2020
Het voetbaljaar 2020 in cijfers: rekenen op beterschap

Het Limburgse voetbaljaar 2020 zal niet de geschiedenisboeken ingaan als een goed jaar. En toch werden de voetballiefhebbers op het nodige vuurwerk getrakteerd.

SI202012130463_hires_jpeg_24bit_rgb_news
Het jaar van Verstappen: van bandenspanning tot waterballet

Een wereldtitel zat er geen moment in, maar hoogte- en dieptepunten volgden elkaar in rap tempo op in een memorabel Formule 1-jaar voor Max Verstappen.

Coronavirus corona (12 mrt 2020)
Corona in Limburg: zo zag het jaar 2020 eruit

Het jaar 2020 zullen we niet snel vergeten. Het coronavirus heeft een flinke stempel gedrukt op dit jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten