Deze berichten werden dit jaar het meest gelezen

2016 zit er weer bijna op, reden genoeg om eens terug te blikken. Want welke berichten werden nu eigenlijk het meest gelezen?

Boris krabbelt op: 'Het heeft allemaal veel pijn gedaan'

Boris Titulaer heeft een turbulent jaar achter de rug. Maar hij richtte zich op en wil er weer tegenaan: 'Ik sta weer waar ik hoor te staan.'

Deze Limburgers overleden in 2016

Ook dit jaar ontvielen ons in Limburg weer veel mensen, bekend en onbekend. Dit zijn de meest spraakmakende doden van 2016.

Rámon twijfelde: 'Wat ga ik doen? Blijf ik bij 3FM?'

Tien jaar lang waren ze samen op de radio te horen, maar sinds kort vormen Timur en Rámon geen duo meer. Rámon Verkoeijen gaat echter vrolijk door, al twijfelde de Venraynaar wel even.

Absurde vechtpartijen, gratis bier en Max is verliefd

Jos Verstappen ging op de vuist, Lil' Kleine was razendsnel weer weg, Fabrizio bleef ongekend populair en Tess werd verliefd op Pinkpop. Maar er was veel meer entertainment-nieuws dit jaar.

'Ik weet wat ik wil met mijn leven door Heel Holland Bakt'

2016 stond voor Patricia Janssen bijna helemaal in het teken van Heel Holland Bakt. En dat leverde haar niet alleen maar bekendheid op...

Onnavolgbare Verstappen verbijstert iedereen

De sportkalender puilt uit in 2016. Max en Tom breken records, in Rio wordt gehuild van vreugde en verdriet en er stroomt weer Limburgs bloed in het Nederlands Elftal. Een overzicht van de belangrijkste, Limburgse sportmomenten van afgelopen jaar.

Ex on the Beach-ster Wayne leeft droom

Wayne Siebenga verwierf het afgelopen jaar bekendheid door zijn deelname aan het MTV-programma Ex on the Beach. Volgens de Sittardenaar komen er in 2017 een hoop nieuwe dingen op zijn pad.

Raaroverzicht 2016: Pechvogels, liefde, Maradona en meer

Ook in 2016 gebeurden weer de nodige vreemde dingen in Limburg. Daarom een overzicht van de opmerkelijkste en raarste momenten.

Cultheld Nathan Rutjes gaat nog een jaar door

Hij mag dan weliswaar geen vaste basisspeler zijn, toch is Nathan Rutjes in 2016 een van de meest besproken spelers van Roda JC.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!