Deze berichten werden dit jaar het meest gelezen

2016 zit er weer bijna op, reden genoeg om eens terug te blikken. Want welke berichten werden nu eigenlijk het meest gelezen?

Boris krabbelt op: 'Het heeft allemaal veel pijn gedaan'

Boris Titulaer heeft een turbulent jaar achter de rug. Maar hij richtte zich op en wil er weer tegenaan: 'Ik sta weer waar ik hoor te staan.'

Deze Limburgers overleden in 2016

Ook dit jaar ontvielen ons in Limburg weer veel mensen, bekend en onbekend. Dit zijn de meest spraakmakende doden van 2016.

Rámon twijfelde: 'Wat ga ik doen? Blijf ik bij 3FM?'

Tien jaar lang waren ze samen op de radio te horen, maar sinds kort vormen Timur en Rámon geen duo meer. Rámon Verkoeijen gaat echter vrolijk door, al twijfelde de Venraynaar wel even.

Absurde vechtpartijen, gratis bier en Max is verliefd

Jos Verstappen ging op de vuist, Lil' Kleine was razendsnel weer weg, Fabrizio bleef ongekend populair en Tess werd verliefd op Pinkpop. Maar er was veel meer entertainment-nieuws dit jaar.

'Ik weet wat ik wil met mijn leven door Heel Holland Bakt'

2016 stond voor Patricia Janssen bijna helemaal in het teken van Heel Holland Bakt. En dat leverde haar niet alleen maar bekendheid op...

Onnavolgbare Verstappen verbijstert iedereen

De sportkalender puilt uit in 2016. Max en Tom breken records, in Rio wordt gehuild van vreugde en verdriet en er stroomt weer Limburgs bloed in het Nederlands Elftal. Een overzicht van de belangrijkste, Limburgse sportmomenten van afgelopen jaar.

Ex on the Beach-ster Wayne leeft droom

Wayne Siebenga verwierf het afgelopen jaar bekendheid door zijn deelname aan het MTV-programma Ex on the Beach. Volgens de Sittardenaar komen er in 2017 een hoop nieuwe dingen op zijn pad.

Raaroverzicht 2016: Pechvogels, liefde, Maradona en meer

Ook in 2016 gebeurden weer de nodige vreemde dingen in Limburg. Daarom een overzicht van de opmerkelijkste en raarste momenten.

Cultheld Nathan Rutjes gaat nog een jaar door

Hij mag dan weliswaar geen vaste basisspeler zijn, toch is Nathan Rutjes in 2016 een van de meest besproken spelers van Roda JC.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto