Deze berichten werden dit jaar het meest gelezen

2016 zit er weer bijna op, reden genoeg om eens terug te blikken. Want welke berichten werden nu eigenlijk het meest gelezen?

Boris krabbelt op: 'Het heeft allemaal veel pijn gedaan'

Boris Titulaer heeft een turbulent jaar achter de rug. Maar hij richtte zich op en wil er weer tegenaan: 'Ik sta weer waar ik hoor te staan.'

Deze Limburgers overleden in 2016

Ook dit jaar ontvielen ons in Limburg weer veel mensen, bekend en onbekend. Dit zijn de meest spraakmakende doden van 2016.

Rámon twijfelde: 'Wat ga ik doen? Blijf ik bij 3FM?'

Tien jaar lang waren ze samen op de radio te horen, maar sinds kort vormen Timur en Rámon geen duo meer. Rámon Verkoeijen gaat echter vrolijk door, al twijfelde de Venraynaar wel even.

Absurde vechtpartijen, gratis bier en Max is verliefd

Jos Verstappen ging op de vuist, Lil' Kleine was razendsnel weer weg, Fabrizio bleef ongekend populair en Tess werd verliefd op Pinkpop. Maar er was veel meer entertainment-nieuws dit jaar.

'Ik weet wat ik wil met mijn leven door Heel Holland Bakt'

2016 stond voor Patricia Janssen bijna helemaal in het teken van Heel Holland Bakt. En dat leverde haar niet alleen maar bekendheid op...

Onnavolgbare Verstappen verbijstert iedereen

De sportkalender puilt uit in 2016. Max en Tom breken records, in Rio wordt gehuild van vreugde en verdriet en er stroomt weer Limburgs bloed in het Nederlands Elftal. Een overzicht van de belangrijkste, Limburgse sportmomenten van afgelopen jaar.

Ex on the Beach-ster Wayne leeft droom

Wayne Siebenga verwierf het afgelopen jaar bekendheid door zijn deelname aan het MTV-programma Ex on the Beach. Volgens de Sittardenaar komen er in 2017 een hoop nieuwe dingen op zijn pad.

Raaroverzicht 2016: Pechvogels, liefde, Maradona en meer

Ook in 2016 gebeurden weer de nodige vreemde dingen in Limburg. Daarom een overzicht van de opmerkelijkste en raarste momenten.

Cultheld Nathan Rutjes gaat nog een jaar door

Hij mag dan weliswaar geen vaste basisspeler zijn, toch is Nathan Rutjes in 2016 een van de meest besproken spelers van Roda JC.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten