Deze berichten werden dit jaar het meest gelezen

2016 zit er weer bijna op, reden genoeg om eens terug te blikken. Want welke berichten werden nu eigenlijk het meest gelezen?

Boris krabbelt op: 'Het heeft allemaal veel pijn gedaan'

Boris Titulaer heeft een turbulent jaar achter de rug. Maar hij richtte zich op en wil er weer tegenaan: 'Ik sta weer waar ik hoor te staan.'

Deze Limburgers overleden in 2016

Ook dit jaar ontvielen ons in Limburg weer veel mensen, bekend en onbekend. Dit zijn de meest spraakmakende doden van 2016.

Rámon twijfelde: 'Wat ga ik doen? Blijf ik bij 3FM?'

Tien jaar lang waren ze samen op de radio te horen, maar sinds kort vormen Timur en Rámon geen duo meer. Rámon Verkoeijen gaat echter vrolijk door, al twijfelde de Venraynaar wel even.

Absurde vechtpartijen, gratis bier en Max is verliefd

Jos Verstappen ging op de vuist, Lil' Kleine was razendsnel weer weg, Fabrizio bleef ongekend populair en Tess werd verliefd op Pinkpop. Maar er was veel meer entertainment-nieuws dit jaar.

'Ik weet wat ik wil met mijn leven door Heel Holland Bakt'

2016 stond voor Patricia Janssen bijna helemaal in het teken van Heel Holland Bakt. En dat leverde haar niet alleen maar bekendheid op...

Onnavolgbare Verstappen verbijstert iedereen

De sportkalender puilt uit in 2016. Max en Tom breken records, in Rio wordt gehuild van vreugde en verdriet en er stroomt weer Limburgs bloed in het Nederlands Elftal. Een overzicht van de belangrijkste, Limburgse sportmomenten van afgelopen jaar.

Ex on the Beach-ster Wayne leeft droom

Wayne Siebenga verwierf het afgelopen jaar bekendheid door zijn deelname aan het MTV-programma Ex on the Beach. Volgens de Sittardenaar komen er in 2017 een hoop nieuwe dingen op zijn pad.

Raaroverzicht 2016: Pechvogels, liefde, Maradona en meer

Ook in 2016 gebeurden weer de nodige vreemde dingen in Limburg. Daarom een overzicht van de opmerkelijkste en raarste momenten.

Cultheld Nathan Rutjes gaat nog een jaar door

Hij mag dan weliswaar geen vaste basisspeler zijn, toch is Nathan Rutjes in 2016 een van de meest besproken spelers van Roda JC.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten