Promotie Roda JC

Promotie Roda JC gekozen tot 'Het moment van 2015'

De promotie van Roda JC is door de bezoekers van L1.nl gekozen tot 'Het moment van 2015'. Op de website kon worden gestemd op de meest nieuwswaardige en bijzondere verhalen van het afgelopen jaar.

Rampjaar 2015: Explosies, vuurzeeën en chaos op de weg

Limburg werd dit jaar opgeschrikt door grote branden, explosies en ernstige verkeersongelukken. Het luchtalarm klonk meerdere keren. Een terugblik op de rampen van dit jaar.

Een gebroken teen, twee spuiten en die beslissende assist

Twee spuiten moesten eraan te pas komen om Frank Demouge op te lappen voor de wedstrijd van het jaar. Met de beslissende assist had de aanvaller uiteindelijk een belangrijk aandeel in de promotie van Roda JC.

Serious Request, glazen huis, heerlen
Bezoeker 1Limburg kiest voor foto Serious Request

Met ruim 600 likes is het beeld van Serious Request in Heerlen door bezoekers van 1Limburg verkozen tot Nieuwsfoto Van Het Jaar. De foto werd geschoten door Luc Lodder.

Sportoverzicht 2015: het jaar van Max en Tom

Het was een bewogen sportjaar voor de Limburgers. Max Verstappen zorgde ervoor dat we weer Formule 1 gingen kijken en Tom Dumoulin verwierf naamsbekendheid bij het grote publiek.

'Ik heb één probleem, ik kan geen nee zeggen'

Huub Stapel is bijna 62, maar voelt zich nog topfit. Desondanks maakt hij volgend jaar 'een pas op de plaats'. "Pa is maar 62 geworden. Ik wil graag nog wat langer mee."

De doden van 2015

Van Papillon tot Lau Geeraets en van Noah en Marko tot Klompen Jan. Dit zijn de meest spraakmakende doden van 2015.

Ron Meyer wil nu 'godverdomme de schouders eronder'

Dit jaar werd Ron Meyer gekroond tot nieuwe voorzitter van de SP, een jaar om niet snel te vergeten. En dan promoveerde zijn grote liefde Roda JC ook nog eens naar de eredivisie.

Derby's, financiële kopzorgen en feest: voetbaljaar 2015

Voetbal in de top en de kelder van de eerste divisie, een promotie, zinderende derby's en financiële kopzorgen. Het was een jaar van extremen voor de vier Limburgse profclubs.

Jackie Hendrix: 'Bijna heel 2015 draaide om HNTM'

2015 was een bijzonder jaar voor Jackie Hendrix uit Arcen. Ze deed mee aan Holland's Next Top Model (HNTM) en brak door als model.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app