Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Terreurverdachten opgepakt in Maasmechelen en Maaseik

Geplaatst opdonderdag 17 december 2015 - 13:24

De politie in België heeft donderdagochtend elf huiszoekingen gedaan in onder andere Maasmechelen en Maaseik, net over de grens. Daarbij zijn tien aanhoudingen verricht.

Dat melden Belgische media.

Aanslagen Parijs
Volgens Het Belang Van Limburg komen de huiszoekingen voort uit een terrorismedossier dat niet te linken valt aan de aanslagen in Parijs. Naast Maasmechelen en Maaseik werden huiszoekingen verricht in As, Dilsen-Stokkem en Houthalen-Helchteren.

Explosieven
Over de resultaten van de huiszoekingen en over de identiteit van de opgepakte personen geeft het federaal parket in België voorlopig geen enkel commentaar. Bij de arrestaties werden geen wapens en explosieven gevonden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

Springstof, vuurwapens en drugs in woning Echt
Maaseikse terrorismeverdachte langer vast
Geen aanslagplannen Belgische terreurverdachten
Terroristen Verviers hadden kalasjnikovs en politie-uniformen
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen