Terreurverdachte veroordeeld tot vijftien maanden cel

Terreurverdachte Khalid T. uit Landgraaf is dinsdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien maanden, waarvan vier maanden voorwaardelijk, voor het ronselen van een man voor de gewapende strijd van IS.

Terreurverdachte blijft vastzitten: 'Ronselde voor IS'

Een 29-jarige terreurverdachte uit Landgraaf, die vier jaar lang mensen zou hebben geronseld voor de gewapende strijd van Islamitische Staat, blijft voorlopig in de gevangenis zitten.

Justitie in beroep in zaak terreurverdachte Aïsha

Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep tegen het vonnis van de rechtbank in de zaak rond de 19-jarige terreurverdachte Aïsha uit Wanssum.

Jeugddetentie voor terreurverdachte Aisha uit Wanssum

De Wanssumse bekeerlinge Aisha krijgt heeft 270 dagen jeugddetentie, waarvan 228 voorwaardelijk, opgelegd gekregen.

Rechter bepaalt straf Wanssumse terreurverdachte Aisha

De rechtbank in Roermond bepaalt dinsdag of en hoelang bekeerlinge Aisha uit Wanssum achter de tralies verdwijnt.

Terreurverdachte (18) gearresteerd bij Venrayse moskee

De politie heeft bij een moskee in Venray een 18-jarige vrouw uit Wanssum, die eerder heeft vastgezeten op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme, gearresteerd.

Jihadverdachte uit Echt wil naar zieke moeder in Marokko

Jihadverdachte Mohammed A. wil terug naar Marokko omdat zijn moeder ziek is.

Onterechte terreurverdachte Rotterdam is 'jihadbruid' Aïcha

De uit Syrië teruggekeerde bekeerlinge Aïcha (20) uit Maastricht is één van de twee personen die oudejaarsavond zijn opgepakt vanwege een mogelijke terreurdreiging bij het Nationaal Vuurwerk in Rotterdam.

Sittardse terreurverdachte (15) opgepakt en vrijgelaten

Het Openbaar Ministerie gaat bij het gerechtshof in beroep tegen de snelle vrijlating van een 15-jarige terreurverdachte uit Sittard.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten